تهدید تازه فرانسه علیه ایران

وزیر خارجه فرانسه بر لزوم رسیدن به توافقی جدید، قوی، بادوام و قابل راستی‌آزمایی با ایران تاکید و به تلاش‌ها برای آنکه «ایران به مذاکرات با آمریکا بازگردد» اشاره کرد.
تهدید تازه فرانسه علیه ایران

به گزارش پارسینه به نقل از ایرنا،  بارو، وزیر خارجه فرانسه  یکشنبه شب در مصاحبه‌ای با شبکه آمریکایی سی‌بی‌اس گفت: ما به صراحت بسیار اعلام کرده‌ایم که ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد و در چند ماه گذشته در هماهنگی نزدیک با مقام‌های آمریکایی با مسئولان ایرانی در ارتباط بودیم تا اعلام کنیم که انتظارات ما چیست.

وزیر خارجه فرانسه بدون اشاره به عهدشکنی و بی‌عملی اروپا در قبال تعهدات برجامی خود ادعا کرد: ما 10 سال پیش با ایران به یک توافق هسته‌ای دست یافتیم که امکان عقبگرد قابل توجهی از ظرفیت هسته‌ای ایران را فراهم می‌کرد. البته اوضاع فرق کرده است. ایران از آن زمان تاکنون تعهداتی را که در زمان امضای توافق پذیرفته بود، نقض کرده است.

دیگران چه می خوانند:

بارو افزود که «اکنون ما خواهان توافق جامع‌تری هستیم» که ابعاد هسته‌ای فعالیت‌های ایران و بخش بالستیک و همچنین فعالیت‌های منطقه‌ای ایران را در بر بگیرد.

وی بر لزوم رسیدن به توافقی جدید، قوی، بادوام و قابل راستی‌آزمایی» با ایران تاکید و به تلاش‌ها برای آنکه «ایران به مذاکرات با آمریکا بازگردد» اشاره کرد.

وی گفت: اگر تا پایان ماه اوت (نهم شهریور) توافق مستحکمی حاصل نشود، برای گزینه ی اسنپ‌بک آماده‌ایم.

تهدید تازه فرانسه علیه ایران

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟