ساپینتو یک پرسپولیسی دیگر را هم می‌خواهد

سرمربی تیم فوتبال استقلال برای تقویت خط وینگر و هافبک خود دست روی بازیکن سابق پرسپولیس گذاشت.
ساپینتو یک پرسپولیسی دیگر را هم می‌خواهد

به گزارش پارسینه به نقل از مهر ریکاردو ساپینتو، سرمربی پرتغالی تیم فوتبال استقلال که این روزها تمرینات آبی‌پوشان را در اردوی ترکیه زیر نظر دارد، برای تقویت خطوط میانی و کناری تیمش، نام علی شجاعی، هافبک و وینگر سابق پرسپولیس را در لیست خرید خود قرار داده است.

 شجاعی که دو فصل در پرسپولیس حضور داشت و همراه این تیم به نایب‌قهرمانی لیگ قهرمانان آسیا رسید، پس از جدایی از جمع سرخ‌پوشان به‌ترتیب در تیم‌های نساجی، فولاد خوزستان و مس رفسنجان بازی کرد. او فصل گذشته نیز با باشگاه تراکتور قرارداد امضا کرد اما پیش از آغاز فصل، همکاری دو طرف منتفی شد.

دیگران چه می خوانند:

از سوی دیگر، روز گذشته مدیران استقلال مذاکرات مثبتی با عیسی آل‌کثیر، مهاجم فصل گذشته پرسپولیس داشتند. حال باید دید آیا این دو بازیکن سابق سرخ‌پوش به جمع آبی‌ها ملحق خواهند شد یا خیر.

ساپینتو یک پرسپولیسی دیگر را هم می‌خواهد

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟