نوسان در جاده قیمت‌ها؛ بازار خودرو درگیر هیجان ارزی در ۱۹ مهر ۱۴۰۴

قیمت خودرو امروز 19 مهر 1404 با توجه به نوسانات نرخ ارز و انتظارات تورمی، از سوی بنگاه‌های معاملاتی اعلام شد
نوسان در جاده قیمت‌ها؛ بازار خودرو درگیر هیجان ارزی در ۱۹ مهر ۱۴۰۴

به گزارش پارسینه امروز، 19 مهر ماه 1404، قیمت‌های جدید خودرو در شرایطی اعلام شده‌اند که عدم ثبات در متغیرهای کلان اقتصادی، به خصوص نوسانات نرخ ارز، فضایی پرتنش و پرهیجان را در بازار معاملات ایجاد کرده است. بررسی‌ها نشان می‌دهد بازار خودرو طی هفته گذشته شاهد نوسانات متناقضی بوده، که ریشه اصلی آن به تغییر انتظارات تورمی و واکنش‌های سرمایه‌گذاران بازمی‌گردد.

در وضعیت کنونی، بخش زیادی از خرید و فروش‌ها در بازار خودرو به جنبه‌های سرمایه‌ای تبدیل شده است. فعالان بازار بر این باورند که خودرو در شرایط تورمی به عنوان کالایی شبه‌سرمایه‌ای عمل می‌کند. به همین دلیل، هر نوع تغییر در نرخ ارز یا سیگنال‌هایی از افزایش قیمت در بازارهای موازی، در بلندمدت و میان‌مدت به تغییر قیمت خودرو‌ها منتهی می‌شود.

دیگران چه می خوانند:

در چنین وضعیتی، رشد نرخ ارز یا افزایش هزینه‌های واردات قطعات می‌تواند باعث افزایش قیمت‌ها شود. اما اعلام سیاست‌های تثبیت نرخ ارز یا افزایش عرضه خودرو ممکن است به کاهش موقت قیمت‌ها کمک کند.

 

وضعیت قیمت خودروهای داخلی

در بین خودروهای داخلی، پژو 207 با موتور TU3 صدرنشین تغییرات قیمتی این هفته بود. این خودروی هاچ‌بک نسبت به هفته گذشته 20 میلیون تومان افزایش قیمت داشته و امروز با نرخ 890 میلیون تومان معامله شد. از طرفی، شاهین GL در هفته گذشته کاهش 19 میلیون تومانی را تجربه کرده و امروز با قیمتی معادل 959 میلیون تومان خرید و فروش شد.

خودروی دنا پلاس اتوماتیک رشد 12 میلیون تومانی را به ثبت رسانده و قیمت آن امروز به یک میلیارد و 352 میلیون تومان رسیده است. در مقابل، سورن پلاس با موتور XU7P کاهش قیمت 14 میلیون تومانی داشته و امروز با نرخ 866 میلیون تومان در بازار آزاد عرضه شد.

 
نام خودرو قیمت (میلیون تومان)
سورن پلاس (XU7P) 866
سهند S 721
دنا پلاس اتوماتیک 1,352
کوییک GX 640
پژو 207 موتور TU3 890
شاهین GL 959
تارا دستی V1 1,084
اطلس G 767
وانت آریسان 680
ساینا S 621

قیمت خودروهای مونتاژی

در دسته خودروهای مونتاژی، تیگو 8 پرومکس با کاهش 100 میلیون تومانی روبه‌رو بود. این خودروی کراس‌اوور مونتاژی امروز با قیمت چهار میلیارد و 10 میلیون تومان در بازار معامله شد. همچنین، آریزو 8 در طی هفته گذشته 60 میلیون تومان کاهش قیمت داشت و امروز سه میلیارد و 600 میلیون تومان ارزش‌گذاری شد.

بک X3 در هفت روز گذشته افزایش 55 میلیون تومانی داشته و اکنون با قیمت یک میلیارد و 565 میلیون تومان معامله می‌شود. در همین حال، جک S3 نوسانی خاصی را تجربه نکرد و همچنان با قیمت یک میلیارد و 550 میلیون تومان در بازار باقی مانده است.

در میان محصولات مونتاژی خودروسازان داخلی، هایما S5 PRO با افزایش 32 میلیون تومانی قیمت مواجه شده است و اکنون با برچسب یک میلیارد و 940 میلیون تومان در بازار خودرو عرضه می‌شود. در مقابل، چانگان CS55 کاهش قیمت 83 میلیون تومانی را ثبت کرده و امروز با نرخ سه میلیارد و 217 میلیون تومان در پلتفرم‌های آنلاین به فروش می‌رسد.

 
نام خودرو قیمت (میلیارد تومان)
تیگو 8 پرومکس 4,010
بک X3 1,565
آریز و 8 3,600
جک S3 1,550
دیگنیتی پرایم 2,230
لاماری ایما 2,550
رسپکت 2 1,870
لوکانو L7 3,340
هایما S5 Pro 1,940
چانگان CS55 3,217

 

 
منبع: اقتصادآنلاین

نوسان در جاده قیمت‌ها؛ بازار خودرو درگیر هیجان ارزی در ۱۹ مهر ۱۴۰۴

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟