شام آسان و خوش‌طعم: مرغ لیمویی با سیب‌زمینی و تره‌فرنگی در فر

مرغ لیمویی با سیب‌زمینی و تره‌فرنگی، یک شام ساده و خوش‌طعم است که در کمتر از یک ساعت آماده می‌شود؛ ترکیبی از طعم تازه لیمو، سبزیجات برشته و مرغ آبدار در یک سینی فر.
شام آسان و خوش‌طعم: مرغ لیمویی با سیب‌زمینی و تره‌فرنگی در فر

به گزارش پارسینه و به نقل از allrecipes، این غذای ساده و خوش‌طعم، انتخابی عالی برای شام‌های شلوغ هفته است. ران‌های مرغ در حالی که سیب‌زمینی‌ها در فر نیم‌پز می‌شوند، در سس لیمویی مزه‌دار می‌شوند و در کمتر از یک ساعت غذا آماده سرو خواهد بود.

مواد لازم:

- 900 گرم ران مرغ با استخوان و پوست  

دیگران چه می خوانند:

- 675 گرم سیب‌زمینی کوچک یوکان گلد  

- 2 عدد تره‌فرنگی بزرگ  

- ¼ پیمانه روغن زیتون  

- 2 عدد لیمو (یکی پوست‌گرفته، آب دو عدد)  

- 4 حبه سیر، ریز خردشده  

- 1 قاشق چای‌خوری خردل دیژون  

- 1 قاشق چای‌خوری نمک  

- ½ قاشق چای‌خوری فلفل سیاه تازه آسیاب‌شده  

 طرز تهیه:

1. فر را با دمای 200 درجه سانتی‌گراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید.

2. سیب‌زمینی‌های کوچک را از وسط نصف کنید. اگر خیلی بزرگ هستند، به چهار قسمت تقسیم کنید. قسمت‌های سفید و سبز روشن تره‌فرنگی را به حلقه‌های 1.5 سانتی‌متری برش داده و خوب بشویید. ران‌های مرغ را با دستمال خشک کنید.

3. 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی یک سینی فر بزرگ بریزید و آن را به مدت 2 تا 3 دقیقه در فر گرم‌شده قرار دهید تا داغ شود. سپس با احتیاط سینی را از فر خارج کرده و سیب‌زمینی‌ها را با سمت برش‌خورده روی سینی بچینید.

4. سیب‌زمینی‌ها را حدود 15 دقیقه در فر بپزید تا پخت اولیه انجام شود.

5. در این فاصله، در یک کاسه بزرگ باقی‌مانده روغن زیتون، پوست لیمو، آب لیمو، سیر خردشده، خردل دیژون، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. ران‌های مرغ و تره‌فرنگی‌ها را به این سس اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملاً به مواد آغشته شوند. اجازه دهید 10 تا 15 دقیقه مزه‌دار شوند.

6. سینی را از فر خارج کرده، سیب‌زمینی‌ها را کمی جابه‌جا کنید و آن‌ها را به کناره‌های سینی برانید تا جا برای مرغ‌ها باز شود.

7. با استفاده از انبر، ران‌های مرغ را با سمت پوست به بالا در وسط سینی بچینید. تره‌فرنگی‌ها را در اطراف سینی پخش کنید و باقی‌مانده سس را روی سیب‌زمینی‌ها و تره‌فرنگی‌ها بریزید.

8. سینی را دوباره در فر قرار دهید و 35 تا 40 دقیقه بپزید تا زمانی که مرغ در مرکز دیگر صورتی نباشد و آب آن شفاف خارج شود. دمای داخلی مرغ باید حداقل 74 درجه سانتی‌گراد (165 درجه فارنهایت) باشد.

شام آسان و خوش‌طعم: مرغ لیمویی با سیب‌زمینی و تره‌فرنگی در فر

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟