به گزارش پارسینه به نقل از amiraspantry، کیک شکلاتی نرم و مرطوب که با شیر عسلی و شربت کاکائو آغشته شده و روی آن با پستههای برشته تزئین میشود؛ مخصوص عاشقان جدی شکلات!
چیزی در مورد شکلات وجود دارد که حالتان را خوب میکند.
اگر روز بدی دارید، یک تکه شکلات خوب میتواند همهچیز را روشنتر کند.
مواد لازم برای کیک
- شکر دانهریز
- روغن (هر نوع روغن با طعم ملایم)
- آرد همهمنظوره
- پودر کاکائو
- بیکینگ پودر
- تخممرغ
- شیر خشک
- آب
- وانیل
مواد لازم برای سس شکلات
- شیر عسلی
- پودر کاکائو
- کره
طرز تهیه کیک شکلاتی ساده مرحله به مرحله
1. در مخلوطکن، آب، پودر کاکائو، شکر، روغن و شیر خشک را بریزید و خوب مخلوط کنید.
2. تخممرغها و وانیل را اضافه کنید.
3. در یک کاسه، آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و مواد خیس را به آن اضافه کنید. هم بزنید تا آرد کاملاً مخلوط شود.
4. مواد را در قالب آماده بریزید و به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر بپزید (بعد از 30 دقیقه چک کنید).
5. کیک را روی توری برگردانید و 10 تا 15 دقیقه بگذارید خنک شود. در این فاصله مواد سس شکلات را مخلوط کنید.
6. با خلال دندان یا سیخ چوبی چند سوراخ روی کیک ایجاد کنید.
7. شربت شکلات را روی کیک بریزید تا خوب جذب شود.
8. روی کیک را با پستههای خرد شده و برشته تزئین کنید.

کیک شکلاتی آسان
این کیک واقعاً فوقالعاده است؛ ساده و راحت. من همیشه برای پخت کیک تردید دارم چون میدانم میتوانم یک کیک کامل را تنها در چند روز تمام کنم! صبحانه، ناهار و شام میتوانم کیک بخورم، و این کیک هم از این قاعده مستثنی نبود، بنابراین مجبور شدم با اشک آن را به دیگران بدهم.
من عاشق پختوپز هستم؛ چه کیک، چه نان، چه کوکی یا اسکون. روشن کردن فر و خلق چیزی تازه یکی از لذتهای زندگی است، و وقتی دستورها نهتنها خوشمزه بلکه ساده و کممواد باشند، لذت دوچندان میشود.
هیچچیز بهتر از یک تکه کیک خوب نیست؛ کیکی که بخشی از استرس و نگرانیهایتان را کم کند. کیکی نرم، مرطوب، سبک و با مقدار مناسب شکر. کیکی که وقتی هوس کردید، به راحتی بتوانید درست کنید.
این کیک بیشتر ویژگیهای بالا را دارد. نمیگویم بهترین کیک دنیاست، چون ذائقهها متفاوتاند، اما میگویم کسانی که خوردند، راضی و خوشحال بودند.
دستور کامل
مواد کیک
- 1 پیمانه شکر
- ¾ پیمانه روغن
- 4 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- 4 قاشق غذاخوری شیر خشک
- 1 پیمانه آب
- 2 عدد تخممرغ بزرگ
- کمی وانیل
- 2 پیمانه آرد همهمنظوره
- 1 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
مواد سس شکلات
- 5 قاشق غذاخوری کره بدون نمک ذوبشده
- 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو بدون شکر
- نصف قوطی شیر عسلی (14 اونس)
طرز تهیه
1. فر را روی 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
2. در مخلوطکن، 5 ماده اول را بریزید و خوب مخلوط کنید.
3. تخممرغها و وانیل را اضافه کنید.
4. در کاسهای آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و مواد خیس را اضافه کنید. هم بزنید تا آرد کاملاً مخلوط شود.
5. در قالب آماده بریزید و 35 تا 40 دقیقه بپزید (بعد از 30 دقیقه چک کنید).
6. کیک را روی توری برگردانید و 10 تا 15 دقیقه بگذارید خنک شود. در این فاصله مواد سس شکلات را مخلوط کنید.
7. کیک را با خلال دندان سوراخ کنید.
8. شربت شکلات را روی کیک بریزید تا خوب جذب شود.
9. روی کیک را با پسته خردشده برشته تزئین کنید.
این کیک روز بعد خوشمزهتر است؛ پس یک شب در یخچال بگذارید، سپس برش زده و نوش جان کنید!
.gif)
.gif)







0 دیدگاه